123Lease.nl

Zes maanden linkbuilding met Onlino – Wat is de tu...

Kansen voor 123Lease.nl

123Lease heeft te maken met een flinke concurrentie op de gewenste topposities. Door goed te kijken waar er kansen liggen zijn de volgende acties uitgevoerd.

Lokale SEO

Financial Lease als keyword is de voornaamste focus geweest, lokaal in Zwolle komt 123Lease hier altijd naar voren door het inrichten van een bedrijfsprofiel.

Linkbuilding

Met een agressieve maar toekomstbestendige linkbuilding strategie is Onlino aan de slag gegaan om op de focus zoekwoorden topposities te halen.

Content creatie

Op de website van 123Lease worden maandelijks nieuwe artikelen gepubliceerd, zo blijft de website groeien qua relevantie en zoekwoorden.

De strategie

Met de volgende stappen is Onlino aan de slag gegaan om voor 123Lease de wedstrijd te winnen.

SEO Analyse

Uit de SEO-analyse kwam een beeld dat vooral linkbuilding een flinke bijdrage kon leveren in een competitieve markt, de website van 123Lease was technisch al prima in orde.

Linkbuilding

Consistent elke maand een budget inzetten voor nieuwe kwalitatieve links. Dat is de strategie voor de linkbuilding campagne die Onlino uitvoert.

Nieuwe kansen vinden

De focus lag aan het begin op voornamelijk 'Financial lease', door gaandeweg steeds meer nieuwe zoekwoorden toe te voegen is de SEO-campagne gegroeid, en de resultaten ook!

589%
groei

Google Analytics en conversies

Fijn dat Ahrefs data met ons deelt, maar het daadwerkelijke verkeer is natuurlijk een stuk belangrijker. Wij zijn dan ook niet benauwd om deze resultaten op te zoeken en te delen.

Binnen Google Analytics is een stijging van 65 procent binnen het organische verkeer gerealiseerd ten opzichte van de voorgaande periode. Meer verkeer is mooi meegenomen, maar het gaat ook om de lead-aanvragen bij 123Lease. Uit het organische verkeer zijn 60 procent meer aanvragen gekomen ten opzichte van de vorige periode.

Gekeken naar dezelfde periode vorig jaar is er een organische groei van 52 procent behaald. Op het gebied van de lead-aanvragen zijn deze met 48,6 procent toegenomen.

De resultaten

Na 6 maanden van continu kansen zoeken, linkbuilden en contentcreatie zijn dit de resultaten.

Focuszoekwoorden flink gestegen
226 posities
Nieuwe top 3
posities in Google
214
Geschatte ROIvan het linkbuilden
116%

Getuigenissen

"Met hulp van Onlino hebben we een robuuste SEO strategie opgezet die zich dubbel en dwars uitbetaald. Doordat ze steeds nieuwe kansen vinden in onze competitieve markt blijven we elke maand weer stijgen."

Edwin Weideman - Commercieel Directeur 123Lease.nl

SEO met Onlino

Net als 123Lease krijg jij een analyse met hapklare groeikansen. We adviseren een budget dat voor de volle honderd procent naar linkbuilding gaat. Je hoeft niet bang te zijn voor overheadkosten of losse uren, want die rekenen wij niet mee. Door onze jarenlange ervaring in het online winnen zien wij meteen groeikansen waardoor wij snel kunnen schakelen naar een hogere versnelling. Wanneer stap jij bij Onlino in de racewagen?

Wat kun je verwachten?

  • Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
  • Telefonisch inventarisatie met één van onze experts.
  • Wij schakelen snel, we kunnen morgen al voor je aan de slag.

Neem contact op

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld

Optioneel