Zoekmachine
Optimalisatie

Onze winnaarsmentaliteit is de basis. Iedere uitdaging willen wij aangaan én winnen. Zo hebben wij al een aantal mooie resultaten behaald voor klanten. En daar zijn we trots op. Wanneer doe jij mee in de wedstrijd? Jij kunt namelijk ook in onze trofeeënkast staan.

Welke wedstrijd ga jij winnen?

Met Onlino ga jij beter scoren. Wij zorgen ervoor dat jij vanuit de poleposition van start gaat. Hoe we dat doen? Simpel, want wij zijn jouw coach in de SEO-wedstrijd. Wij hebben een rugzak met jarenlange ervaring die wij met jou graag willen delen. Hiermee zorgen wij dat jouw bedrijf gezien wordt in de strijd.

Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is namelijk onmisbaar wanneer jij hoger wil scoren in zoekmachines. Vooral wanneer er veel concurrentie op de loer is wil jij er natuurlijk tussenuit springen. En dat kan nogal een dingetje zijn, want om tussen al die miljoenen websites gezien te worden is een behoorlijke klus. Gelukkig heeft Onlino daar wel pap van gegeten. Er zijn een aantal wedstrijden waar jij aan deel kunt nemen om jouw website naar een hoger level te tillen.

SEO Analyse

Wij zullen een SEO-analyse uitvoeren aan de hand van een aantal stappen. Zo kijken wij kritisch naar jouw website. Een website moet namelijk voor zowel de zoekmachine als voor de internetgebruiker overzichtelijk zijn en goed werken. Vervolgens checken wij de website op achterliggende kwaaltjes. Vooral als een website al lang bestaat is de kans groot dat de website niet meer volledig naar behoren werkt.

Bovendien gaan wij voor jou een zoekwoordenonderzoek opstellen. Hier komen woorden uit waar jij op kunt scoren. Als laatst gaan wij linkbuilden op deze zoekwoorden. Zo haal jij het maximale uit jouw website en versla je de concurrent. Let the game begin!

Lees meer over onze SEO Analyse

Technische SEO

Ook al ziet jouw website er tiptop uit aan de buitenkant, de website moet aan de binnenkant ook goed werken. Dit laatste wordt ook wel technische SEO genoemd. Technische SEO is eigenlijk de basis van een goede wedstrijd. Dit zorgt ervoor dat jouw website goed zal scoren, voor zowel de internetgebruiker als voor de zoekmachine.

Je kunt zelfs 1-0 achterstaan wanneer je geen aandacht schenkt aan technische SEO. Het kan namelijk resulteren in een lagere positie in Google. Gelukkig kan Onlino jou deze narigheid voorkomen.

Lees meer over Technische SEO

Linkbuilding

Met linkbuilding word jij gezien. Dit zorgt namelijk voor wel 42 procent jouw positie in Google. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Gelukkig weet Onlino daar wel raad mee. Linkbuilding houdt in dat je links verkrijgt van externe websites die leiden naar jouw website. Hoe meer links er verwijzen naar jouw website, hoe hoger jij in Google komt te staan.

Het is hierbij wel belangrijk dat je een natuurlijk linkprofiel opbouwt. Dit bestaat onder andere uit autoriteitslinks, een afwisseling tussen follow- en no follow-links en links afkomstig van verschillende bronnen. Dit is een stuk geloofwaardiger voor Google. Wanneer ga jij hoger scoren?

Lees meer over Linkbuilding

Lokale SEO

Sjees de lokale concurrent voorbij met lokale SEO. Eigenlijk is lokale SEO hetzelfde als SEO, maar dan met de focus op een bepaald gebied. En met de juiste lokale SEO behaal jij een hogere positie in Google. Hierdoor bereik jij meer bezoekers en klanten, en wellicht wel meer dan jouw concurrent.

Voor iedere ondernemer die online beter vindbaar wil worden in de buurt is lokale SEO dus echt een must. Daarnaast worden er vaker lokale zoekopdrachten uitgevoerd dan dat je zult denken. Wanneer was de laatste keer dat jij hebt gegoogeld naar een kapper in de buurt, of hebt gezocht naar een goed restaurant in het centrum?

Lees meer over onze Lokale SEO

Vragen over Zoekmachine Optimalisatie

Wat kun je verwachten?

  • Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
  • Telefonisch inventarisatie met één van onze experts.
  • Wij schakelen snel, we kunnen morgen al voor je aan de slag.

Neem contact op

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld

Optioneel