LegoExpert.nl

Een jaar bouwen met Onlino - Wat staat er voor moo...

Kansen voor LegoExpert.nl

De speelgoedmarkt is online een competitieve sector waarin er aardig gevochten wordt om de topposities. Onlino heeft een duidelijke analyse gemaakt en een effectieve strategie voor de lange termijn.

Website Vernieuwen

De huidige website zat leuk in elkaar en werkte intuïtief, maar zat vol met fouten en was verouderd. De website kon wel wat nieuwe bouwstenen gebruiken.

On-page SEO

Er kan middels automatisering grootschalige aanpassingen gedaan worden op het gebied van juiste url’s, titels, meta’s, schema’s en FAQ’s. Hier lagen veel kansen voor LegoExpert.nl want dit was voorheen een puinhoop.

Linkuilding

Wij van Onlino adviseren altijd linkbuilding. Met een gecombineerde selectie tussen startpagina links, homepage links en content links kan de website goed vindbaar worden.

De strategie

Met de volgende strategie is Onlino aan de slag gegaan om voor LegoExpert.nl de wedstrijd te winnen.

SEO Analyse

Uit de analyse kwam dat de website veel mistte op het gebied van onpage optimalisaties en zat verder vol met fouten. Het bouwen van een nieuwe website geschiedde. In enkele maanden wist LegoExpert.nl een nieuwe website te bouwen, met de SEO adviezen al meegenomen.

Content Creatie

Lego telt meer dan 80 series en om te onderscheiden binnen deze categorieën is er content nodig. Er zijn ruim 50.000 woorden geschreven door het team van Onlino en deze zijn toegevoegd aan het CMS-systeem van LegoExpert.nl. Genoeg stevige bouwstenen voor de nieuwe website!

Linkbuilding

In de eerste drie maanden is er flink geïnvesteerd in de linkbuilding waarna er later werd afgebouwd naar een stabiel maandbudget. Wij zullen altijd meesturen/meedenken met het bepalen van een linkbuildingbudget. Deze gekozen strategie sloeg aan als een bom! De resultaten spreken dan ook voor zich!

1.120%
groei

Google Analytics en de inkomsten

De data uit ahrefs toont een mooie groei in de posities en bezoekers, maar de actuele data is altijd leidend. Ga daarom altijd af op de daadwerkelijke data.

Binnen Google Analytics is er een stijging van 212% binnen het organische verkeer gerealiseerd ten opzichte van de voorgaande periode. Meer verkeer heeft er toe doen leiden dat de website meer kliks naar externe sites stuurt.

De website verdient aan verkopen die het realiseert bij externe websites. De waarde van de website is met 1.300% gestegen. De investeringen in een nieuwe website, SEO en linkbuilding zijn hiermee dik en dik terugverdient binnen een jaar.

De resultaten

Na 12 maanden van creatie, vernieuwing en linkbuilding zijn dit de resultaten.

Nieuwe posities in top 3
353 posities
Waardestijging van
de website
1.300%
Nieuwe positiesin zoekmachines
4.531

SEO met Onlino

Net als LegoExpert.nl krijg jij een analyse met hapklare groeikansen. Onlino adviseert een groeibudget op het gebied van linkbuilding. Dit groeibudget wordt volledig aan linkbuilding verbruikt, wij rekenen geen overhead of losse uurtarieven. Wij weten als geen ander welke legostenen een website nodig heeft. Zo kunnen wij met de mooiste prestaties en creaties komen! Wanneer bouw jij samen met Onlino aan jouw online groei?

Wat kun je verwachten?

  • Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
  • Telefonisch inventarisatie met één van onze experts.
  • Wij schakelen snel, we kunnen morgen al voor je aan de slag.

Neem contact op

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld

Optioneel