123Lease.nl Update

Een jaar onderweg met Onlino - Is de accu al leeg?

Een Pitstop voor 123Lease

123Lease is inmiddels een jaar onderweg in een competitieve markt. We geven in deze case study een update over de tussenstand na ruim een jaar linkbuilding met Onlino. Heb je de vorige case study nog niet gezien? Check deze eerst even hier!

Lokale SEO

Door de opening van een 2e kantoor in Leusden is de lokale SEO nog belangrijker geworden. Door gebruik te maken van verschillende bedrijfsprofielen is 123Lease ook in de omgeving van Leusden zichtbaarder geworden.

Content creatie

Er is een gekozen voor een constante contentstrategie dit betekent dat elke maand nieuwe artikelen verschijnen op de website van 123Lease. Dit om de lezers te informeren over auto’s en leasen en natuurlijk te vermaken.

Linkbuilding

De resultaten na zes maanden mochten er zijn en daarom is ervoor gekozen om het budget voor de linkbuilding te verhogen. De ROI werd na de vorige zes maanden steeds duidelijker en daarom schaalt 123Lease nu flink op.

De strategie

De strategie blijft redelijk hetzelfde voor de nieuwe periode er is enkel opgeschaald aan linkbudget.

SEO Analyse

Rich snippets en schema’s worden steeds belangrijker voor een website. Uit de tussentijdse analyse bleek dat 123Lease op dat gebied nog veel te winnen heeft. Hapklare groeikansen zijn gepresenteerd. De voorzet is gegeven!

Linkbuilding

Zoals eerder genoemd heeft 123Lease het linkbudget opgeschaald. Hierdoor kan Onlino goede kwalitatieve links plaatsen zodat de groei doorgezet wordt. Waar eerder veelal gefocust werd op de top begrippen zijn we bij Onlino wat breder gaan kijken. En met succes!

Nieuwe kansen vinden

De automotive markt staat nooit stil! Anders even de ANWB bellen! Elektrische auto’s bieden mooie groeikansen voor de financial lease markt. Mooie jonge occasions komen langzaam de markt op, waardoor goed scoren binnen deze niche steeds belangrijker wordt.

589%
groei

Google Analytics en conversies

De groei in posities was weer aanzienlijk, maar we kijken verder! Meten is weten en gissen is missen. Staar je niet altijd blind op data van marketingtools!

Gekeken naar de nieuwe meetperiode binnen Google Analytics zien we opvallende cijfers.

Er is binnen het organische verkeer een stijging van 119 procent geconstateerd! Wederom een top prestatie, wie is er niet dol op groei op groei? Een leuke bijkomstigheid is de stijging in directe traffic, deze komt op 107 procent, 123Lease wordt dus als merk steeds vaker direct benadert.

We zien wel dat het conversiepercentage iets gedaald is, maar dat zien we vaker bij stijgingen van verkeer. Uiteindelijk draait het om de harde leads bij 123Lease. En gekeken naar deze harde leads zien we een stijging, ditmaal van 113 procent uit het organische verkeer!

Gekeken naar de zelfde periode vorig jaar is er een organische groei van 250 procent behaald. Op het gebied van de harde lead-aanvragen zijn deze met 186 procent toegenomen!

De resultaten

Na meer dan 12 maanden samenwerken met 123Lease zijn dit noemenswaardige resultaten.

Focuszoekwoorden flink gestegen
410 posities
Nieuwe top 3
posities in Google
675
Leadaanvragen gestegen
186%

Getuigenissen

"Met hulp van Onlino hebben we een robuuste SEO strategie opgezet die zich dubbel en dwars uitbetaald. Doordat ze steeds nieuwe kansen vinden in onze competitieve markt blijven we elke maand weer stijgen."

Edwin Weideman - Commercieel Directeur 123Lease.nl

SEO met Onlino

Twee keer op rij met 123Lease de race winnen, dat laten we toch even mooi zien met Onlino. Maar we zijn er nog niet... op het internet willen we blijven winnen, zowel 123Lease als Onlino, een mooie gedeelde doelstelling voor de volgende periode. Je kunt namelijk leren en winnen op het internet, wij hebben genoeg geleerd om voor jou te kunnen winnen! Stap jij bij ons in?

Wat kun je verwachten?

  • Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld
  • Telefonisch inventarisatie met één van onze experts.
  • Wij schakelen snel, we kunnen morgen al voor je aan de slag.

Neem contact op

Op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld

Optioneel